Galavečer MGNJ

V roce 2024 vůbec poprvé pořádáme kulturní discgolfovou akci – Galavečer k příležitosti 10. výročí Moravian Gators Nový Jičín.

Není to ples, není to párty, je to Galavečer. Takže vlastně oboje. Proběhne v sobotu 30. listopadu od 18:30 v Kulturním domě na Starém Jičíně. Pro účast na akci je zapotřebí mít předem zakoupenou vstupenku.

Vstupenky

Předprodej vstupenek probíhá ve dvou vlnách. První vlna již začala a je pouze pro členy MGNJ a jejich blízké a přátelé. Druhá vlna, pro širokou veřejnost, se spustí 8. října. Cena vstupenky je 200 Kč na osobu.

Vstupenky rezervujte zde: https://forms.gle/7FfWYM9ZB7BgfNTX8

Počet vstupenek je omezen na 150, dlouho proto neváhejte a rychle si vstupenky rezervujte a zaplaťte je, ať máte své místo na této velkolepé akci jisté. Všech 150 vstupenek je včetně rezervace místa u stolu buď v hlavním sále, nebo v bočním salónku. V ceně je i drobné občerstvení, které bude připraveno na stolech.

Program

Celým večerem bude provázet vyhlášený moderátor, ředitel CVČ Astra Frenštát pod Radhoštěm, discgolfový mentor a v neposlední řadě největší bavič Michal „Greplík“ Grepl.

18:30 – brány Galavečera se otevírají
19:00 – oficiální zahájení, představení moderátora a kapely, k tanci hraje Greplík Trio (s přestávkami až do půlnoci)
20:00 – barmanská show – Kuba Orel z barmanizlin.cz
21:00 – vystoupení Aerial Cabaret
22:00 – vyhlášení nejlepších hráčů Moravian Gators Nový Jičín pro rok 2024
00:00 – vyhlášení hlavních cen tomboly
00:30 až 03:00 – DJ Silvero live set

Nápoje a stravování

Přímo v naší režii se můžete těšit na dva bary s vybranými alkoholickými i nealkoholickými nápoji. V Penzionu Starojická Pizza, který přímo navazuje na prostory kulturního domu, bude k dispozici i točené pivo, víno a další nápoje.

Co se jídla týče, můžete se těšit na drobné občerstvení na stolech, ale také na plesové menu v režii Penzionu Starojická Pizza. K dispozici budou tato jídla:

  • hovězí guláš s chlebem nebo knedlíkem,
  • grilovaná vepřová panenka s hranolkami a tatarkou,
  • smažená kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem s hranolkami a tatarkou,
  • různé druhy pizzy.

Ubytování

Co se týče ubytování, jen pár set metrů od Kulturního domu Starý Jičín se nachází Motorest Starý Jičín, který provozuje jeden z našich členů Petr Podhajský. K dispozici jsou, dvou, tří i čtyřlůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, televízí a wifi. Cena je (po plesové slevě) 500 Kč/os/noc při plně obsazeném pokoji. Objednávky ubytování směřujte na e-mail: podhajskyp@seznam.cz.

Dress code

Jsme sportovci, takže to nemusíme hrotit, zároveň ale budeme rádi, když bude galavečer ve znamení elegance. Dress code je tedy smart casual, nicméně samozřejmě nikoho nevyhodíme, pokud si nevezme na sebe tepláky.

O Moravian Gators

Nový Jičín je takovou Mekkou českého discgolfu. Discgolf se totiž díky firmě HEPA group s.r.o. (DiscGolfPark a proDiscgolf.cz) začal šířit právě odtud – pomocí budování pevných hřišť a pořádání turnajů. Novojičínský discgolfový klub na sebe tedy nenechal dlouho čekat. V roce 2013 vznikla myšlenka a název Moravian Gators a v roce 2014 už to bylo oficální.

V současné době klub združuje více než 50 milovníků a milovnic discgolfu z Nového Jičína i odjinud. Pořádáme společné klubové tréninky, vedeme discgolfový kroužek v SVČ Fokus a snažíme se u nás ve městě discgolf rozvíjet jak jen to jde.

Nadcházející akce

Pátek 25.10.

All Day
NJDGT #5: Bocheta potmě

Pondělí 18.11.

17:15 – 20:00
Členská schůze MGNJ

Sobota 30.11.

19:00 – 2:00
Galavečer k příležitosti 10. výročí Moravian Gators Nový Jičín

Sobota 6.9.

10:00 – 17:00
Discgolf na slavnostech města Nový Jičín

Sobota 13.9.

14:00 – 18:00
Novojičínský den discgolfu 2025

Klubový Instagram

Partneři